Onze diensten

Automotive Systeemontwerp

Automotive Systeemontwerp

Android Automotive

Met 85% van de smartphones die op Android draaien, is het geen wonder dat Android Automotive een voorkeursplatform wordt voor veel OEM's om moderne Automotive in-vehicle infotainment (IVI) en een vertrouwde mobiliteits- en gebruikerservaring te creëren.Het Android Automotive-platform stelt OEM's in de auto-industrie in staat de time-to-market te versnellen en een consumentvriendelijke gebruikerservaring te bieden, met een uitgebreid systeem van applicaties en services. Onze software-engineers en FUSA-experts helpen OEM's in de automobielsector met aanpassingen, maatwerk en integratie om volledige IVI-functionaliteit te bereiken voor Android. Wij bieden een automotivekwaliteit die voldoet aan functionele veiligheids- en beveiligingsparameters.

We maken gebruik van de expertise van ons team op het gebied van Android-architectuur, levenscyclusbeheer en kennis van beschikbare hardwareplatforms. Hierdoor kunnen wij uitzonderlijke kwaliteit leveren. Onze -op Agile gebaseerde- ontwikkelingsmethodologieën, FUSA-checklists en best practices voor software helpen bij het bereiken van "First Time Right".

Samenwerken met experts uit de industrie en eco-systeempartners om toonaangevende engagementen op te bouwen Eco System Partner-demo's

Ficonic Solutions OY

EEN STRATEGISCHE PRIORITEIT VOOR DE AUTOMOTIVE-INDUSTRIE

Duurzaamheid

We zijn gepassioneerd om autobedrijven te helpen bij hun naar end-to-end duurzame mobiliteit.

De transformatie: Verandering is de enige constante factor in de auto-industrie die zichzelf steeds sneller transformeert.

Dit wordt gevoed door een toenemende vraag naar technologie zonder bestuurder, connectiviteit, gebruikerservaring, strengere emissienormen, snellere time-to-market en veranderende perceptie van waarde. Dit heeft de effectiviteit van het traditionele gelaagde ecosysteem voor veel autofabrikanten op de proef gesteld. We bieden enablers die u helpen bij uw ecosysteemtechnologie systeem. En we helpen u met expertise opbouwen om sneller goal-to-market te zijn.

Onze deskundige teams helpen onze klanten een snellere time-to-market te bereiken en oude technologie met pensioen te sturen zodat u meer focus kunt hebben op uw kerntaken terwijl wij de rest voor u afhandelen.

Automotive Systeemontwerp

Automotive uitdagingen

In deze moeilijke tijden ontsluit Cloud-connectiviteit nieuwe inkomstenstromen voor autofabrikanten via betaalde services, draadloze functie-upgrades, gegevensverzameling en analyse. Dit omvat de toevoeging van chipsets die kunnen worden geüpgraded, connectiviteit, beveiliging, hogere verwerkingskracht en softwarearchitectuur.

 

We werken samen met automotive-ontwikkelingsteams om Car to Cloud-functies te ondersteunen.

80% van de auto's die vandaag worden verkocht, heeft touchscreens. Infotainment is ontstaan als een smeltkroes van interfaces die zijn geïntegreerd met de Cloud, ADAS-systemen, comfort, gemak en lichaamsbestuurde controlesystemen.

 

 Daarnaast doet de auto ook dienst als media- en social media-hub. Dit heeft de grenzen van autofabrikanten en OEMS verlegd om de verwerkingskracht, connectiviteitseisen, beveiliging en gebruikerservaring te vergroten en de grenzen van de huidige hardware- en softwarearchitecturen te verleggen.

 

Bolgatty werkt samen met autofabrikanten en OEM's om infotainmentsystemen te ontwikkelen en te ontwerpen dankzij onze expertise op het gebied van technologie.

Infrastructuur en kosten waren de grootste uitdagingen om ADAS- en V2X-systemen te implementeren. Hardwarevereisten waren onder meer Radars, Lidars, Camera's en V2X-communicatie. Afhankelijk van het ADAS-niveau variëren de verwerkingsvereisten van basisfuncties zoals adaptieve cruisecontrol, tot volledig geautomatiseerd rijden.

 

Het beheer van de complexiteit, kosten en time-to-market om deze functies in auto's uit te rollen, heeft de behoefte aan interne ontwikkeling, heroverweging van architectuur, betere halfgeleiders, betere connectiviteit en Cloudinfrastructuur, samenwerking met overheidsinstanties, functionele veiligheid en beveiliging doen toenemen.

 

Bolgatty werkt samen met autobedrijven om hun testbehoeften en functionele veiligheidsbehoeften te ondersteunen.

De overgang naar elektrisch rijden is de grootste uitdaging geweest voor de automobiel-industrie. Het ontwikkelen van energiezuinige aandrijvingen, laadsystemen, batterijbeheer, zonne-energie gebruik, batterijtechnologie en laadstations -en hun beheer- was een uitdaging voor traditionele autofabrikanten.

 

Zij stapten over van de op IC-motoren gebaseerde ontwerpen. Veel autofabrikanten evolueren naar eigen ontwikkeling op sommige van deze gebieden. Bolgatty kan gebruikmaken van onze analoge halfgeleider-experts om R & D-behoeften te ondersteunen op gebieden als motorcontrollers, opladen en batterijbeheer.