Wie zijn wij

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Wie zijn wij

Bolgatty - Hitech Unwired

Een Nederlands technologiehuis en geprefereerde e-R & D-partner, voorziet in de moderne behoeften van de hi-tech sector in de automobiel-, energie- en halfgeleidermarkten door middel van nieuwe engagementmodellen.

Of het nu gaat om een haalbaarheidsstudie of een cloudimpactanalyse, een goedkoop ontwerpcentrum of een project, wij bieden technisch advies in domeinen zoals auto-infotainment, halfgeleiderontwikkeling, open source-technologieën, IOT- en cloudtechnologieën.
We ondersteunen uw uitbestede behoeften door het opzetten van offshore en onsite technische teams met de juiste expertise om uitdagende opdrachten uit te voeren met een procesgestuurde, resultaatgerichte aanpak, gebruikmakend van onze ervaring in het opzetten en beheren van multi-geo, hi-tech opdrachten voor wereldwijde klanten.

Deze expertise komt voort uit de ervaring van het leiderschapsteam en onze deskundige consultants in het ontwerpen van complexe systemen, van halfgeleider tot hardware en firmware tot middleware, applicatie en menselijke machine-interface.

Bolgatty begrijpt het als geen ander hoe belangrijk het is dat tastbare bedrijfswaarde alleen effectief kan worden geleverd door de juiste experts te binden met technologie-enablers met behulp van meetbare processen.

 

Bolgatty begrijpt het als geen ander hoe belangrijk het is dat tastbare bedrijfswaarde alleen effectief kan worden geleverd door de juiste experts te binden met technologie-enablers met behulp van meetbare processen.

We werken met u samen om uw uitdagingen op het gebied van technologie en mensen te verbeteren door middel van nieuwe engagementmodellen.

 

Met Bolgatty kunt u meetbare engagementen creëren door gebruik te maken van ons technologisch leiderschap, technologie enablers en processen.

Onze aanpak

We streven ernaar om een unieke klantervaring te creëren door de juiste technische consultants, technologieblokken te identificeren en meetbare, resultaatgerichte engagementen te creëren, ontworpen om op te schalen.
De onderliggende benadering is ‘Wij’ in plaats van ‘zij’. We huren onze consultants in, kiezen onze eco-systeempartners, de juiste technologie en beheren het engagement zoals geen ander. Dankzij onze flexibele engagementmodellen en procesgestuurde aanpak kunnen we gemakkelijk zaken doen.

‘Always Lean & Agile’ zit in ons DNA

We leven en ademen Agile. Wij geloven in het begrijpen van de capaciteiten en ambities van ons personeel en in aanpassing aan de steeds veranderende behoeften van onze klant.
Onze ingenieurs maken deel uit van kennisgemeenschappen. Deze gemeenschappen richten zich op continu leren. We bieden trainingen aan en nemen actief deel aan de Open Source-community.

We geloven sterk in het delen van kennis door samen te werken in competities en gilden. De competities bestaan uit mensen van verschillende teams die dezelfde specialiteit delen. Ze delen actief lessen en ervaringen en vooral hun passie voor technologie. Gilden zijn groepen mensen met verschillende specialiteiten die zich richten op speciale onderwerpen of activiteiten zoals het schrijven van blogs of artikelen en het definiëren van best practices. Onze technologieradar fungeert als onze technologische ‘bijbel’ voor huidige en nieuwe technologieën in de domeinen waarin we actief zijn. We zoeken actief naar nieuwe technologie, beoordelen snel het potentieel en plotten dit in onze technologieradar voor verdere follow-up in de competities en gilden.

Onze diensten

Snel veranderende marktbehoeften en prioriteiten vormen een uitdaging voor typische leveringsmodellen in verschillende industriesegmenten.

We combineren wereldwijde capaciteiten met lokale aanwezigheid en bedienen klanten in diverse locaties over de hele wereld.

Automotive Systeemontwerp

Ontwerp service voor halfgeleiders

Energie advies

IOT & Cloud Product development studio