Onze diensten

Opensource

Hoe helpen wij onze klanten?

Wij werken samen met onze klanten om de juiste open source-architecturen te selecteren en continue integratie- en continue implementatiepraktijken in te voeren. We streven er ook naar om de adoptie van het open source framework binnen de gemeenschap en de penetratie bij nieuwe klanten te vergroten om continue verbetering te garanderen. Wij bieden ook ondersteuning op lange termijn voor onderhoud en functie-uitbreidingen als onderdeel van onze filosofie van continue verbetering.

  • Raadplegen: De probleemstellingen van de klant en de specifieke kenmerken van de sector begrijpen om de juiste open source-architecturen en -technologieën te kiezen.
  • Plannen: Kies de juiste open source tech-stack
    Ontwikkeling: Sneller meetbare voordelen door Open Source oplossingen
  • Steun en toeverlaat: Community Driven aanpak, Grotere adoptie , Continue productverbetering en onderhoudsondersteuning

Industrie Aanbod:

  • Enterprise / Retail : Om eenvoudigere en efficiënte Content Management Systemen, ERP etc te maken die zijn gebouwd om te schalen
  • Consumenten-, IOT- en cloudtechnologieën: de toepassing van open source vergroten, van het apparaat tot de cloud
  • E-commerce: Om uitzonderlijke bedrijfswaarde te creëren en de eigendomskosten te verlagen.

Opensource as service

Behoefte aan opensource

Open source drijft IT naar innovatie, verbeterde operationele efficiëntie en het creëren van business value. Bolgatty ziet een stijgende vraag naar betrouwbare, kostenefficiënte open source-oplossingen voor middelgrote en grote ondernemingen, e-commerce en de consumentensector.